2011. július 26., kedd

5 kg KRÉM meseszép kislány csomag 122-140 - Jelenlegi ára: 1 Ft


 
Leírás
Egy gyönyörű szép állapotú kislány csomagra tudsz nálam licitálni. Tovább értékesítésre is alkalmas. Nagyon szép, divatos darabok, a legtöbb újszerű.
5 kg MESESZÉP KRÉM MINŐSÉGŰ RUHA! GYÖNYÖRŰEK ! KB 45 DARABOS SZINTE ÚJSZERŰ MINDEN DARAB ! RENGETEG KISRUHA SZOKNYA, RÖVIDNACI, HOSSZÚNACI(ŐSZI DARABOK IS) ÉS POLÓ ! MESEFIGURÁSAK, DISNEY, NEXT, GEORGE, C&A, EARL DAYS, HANNAH MONTANA ..... STB.... GYÖNYÖRŰ RUCIK !!!! A KÉPEK ÍZELÍTŐÜL! TERMÉSZETESEN AZ ÖSSZES NINCS A KÉPEN! NE HAGYD KI ! AZONNALI VÁSÁRLÁSNÁL A POSTÁT ÁLLOM ! JÓ LICITÁLÁST !!!
Nem kopottak, Nem szakadtak, Nem foltosak! És ami nagyon fontos, kimosva kapod a csomagodat. Ha fix áron veszed meg, teszek a csomagba mellé, fehérneműt és még ajándékba pár ruhát: )Eladásra kínálok egy szép állapotú ruhacsomagot!
FOLTOT, KOPÁS, SZAKADÁST, BOLYHOSODÁST NEM TALÁLTAM EGYIK RUHÁN SEM. ENNYI PÉNZÉRT MEGÉRI!
Minden ruha frissen mosva, vasalva, illatosan kerül az új  "gazdájához"!
Csomagjaimban fellelhető márkák: C&A, Children, Persival, Kids, Girl2girl, Girls, Mini Stars, H&M, Vertbaudet, Disney? Hema, Tik&Tak, Dopodopo, Buffalo, Zara... stb
Nézz szét nálam, érdemes!
Úgy gondolom, elfogadhatóak a fix áraim(ha leosztod 200-300Ft/db), így nem érdemes tétovázni, mert könnyen lemaradhatsz róla!
Nézz be kutiheni0814-hez is, hátha megtetszik valamelyik terméke és tudunk együtt postázni.
 



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 20:34
. 5 kg KRÉM meseszép kislány csomag 122-140 - Jelenlegi ára: 1 Ft