2011. április 28., csütörtök

Kaku, Michio: Párhuzamos világok - Jelenlegi ára: 3 390 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Párhuzamos világokA könyv listaára: 3990 Ft. Leírás:
Az elképesztő méretű technikai fejlődésnek köszönhetően korunk természettudománya hatalmas tempójú átalakuláson ment keresztül. Különösen igaz ez a fizika és kozmológia tudományára, amely a rendelkezésére álló eszközök segítségével új - korábban csak a sci-fi irodalomban, vagy tán ott sem létező - elméleteket állított fel és bizonyított, radikálisan átszabva világról alkotott képünket. Ilyen a húr- és az M-elmélet is, amely a korábban pontszerűként értelmezett részecskéket kiterjedt alakzatokként kezeli, feltételezve további dimenziók miénkkel való párhuzamos létezését. Az Univerzum helyét tehát egy ún. Multiverzum foglalja el ezen teória szerint, amelynek egyik legnevesebb kutatója Michio Kaku. A kozmológus-fizikus jelen könyvében arra vállalkozott, hogy elmagyarázza az újfajta elképzelés alapjait az érdeklődő laikusoknak: az első részben az ősrobbanásról, valamint a csecsemő világegyetem jellemzőiről ír, majd - ezután az alapozás után - elmélyed az M-elmélet kifejtésében, olyan témaköröket érintve, mint a dimenziókapuk és időutazás lehetősége, a párhuzamos kvantumuniverzumok, a húrelmélet vagy a tizenegyedik dimenzió bizonyítása. A harmadik rész témája a hipertér - vagyis, hogy mi található még a multiverzumon is túl. A színvonalas, reáltudományokban az átlagnál jártasabb olvasóknak ajánlható ismeretterjesztő kötet végén jegyzeteket, kislexikon és névmutatót találunk. ISBN: 978-963-252-022-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 390 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 20:27
. Kaku, Michio: Párhuzamos világok - Jelenlegi ára: 3 390 Ft